Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

,,Poveste de toamnă” la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Moldovan” Arad

Toamna târzie a adus pentru elevii Liceului Tehnologic ,,Iuliu Moldovan” din Arad o frumoasă activitate educativă extracurriculară menită să le pună în valoare calităţile personale de care dispun. Activitatea a început la ora 14, a constat în: crazy fashion, dansuri moderne, trio instrumental la saxofon, interpretare cântece de muzică populară şi scenete tematice.

,,Poveste de toamnă” la Liceul Tehnologic ,,Iuliu Moldovan” Arad
Comentează 0

Lunile de toamnă reprezintă o perioadă în care multe persoane îşi reînnoiesc garderoba, din acest motiv elevii au creat vestimentaţii bazate pe confort şi diversitate. Dansurile moderne au fost modalitatea de exprimare a emoţiilor, sentimentelor şi părerilor prin mişcările corpului. Dansurile elevilor au spus poveşti de toamnă prin intermediul coregrafiilor moderne realizate. Pentru că ne aflăm în anul Centenarului Marii Uniri patru elevi din clasele IX-X au interpretat la saxofon şi vocal cântece patriotice româneşti. Sceneta a fost realizată de elevi din clasele XI-XII, au fost prezentate discursurile mai tuturor personajelor istorice din Basarabia, Bucovina, Transilvania şi a fost scos în evidenţă rolul Aradului în formarea României Mari.

Această activitate extracurriculară a contribuit la formarea personalităţii elevilor, a promovat creativitatea, inovaţia, diversitatea, toleranţa, patriotismul şi valorile naţionale.
 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite