Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii care au făcut scandal la „NOA” au fost testați pentru consum de alcool și droguri

În urma aspectelor prezentate în spațiul public, cu privire la incidentul din noaptea de 2 spre 3 februarie (n.r.- bătaia de la restaurantul NOA de la Trei Insule), în care au fost implicați doi polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac,  IPJ Arad face mai multe precizări.

Polițiștii care au făcut scandal la „NOA” au fost testați pentru consum de alcool și droguri
Comentează 0

Conform IPJ Arad, polițiștii din cadrul structurii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva-Nădlac sunt testați periodic, la intrarea în serviciu, pentru consum de alcool și droguri, până în acest moment nefiind constatate abateri.

La testările efectuate în zilele de 6 și 7 februarie, au fost testați mai mulți polițiști, printre care și cei bănuiți de infracțiunile de lovirea sau alte violențe și distrugere, rezultatul fiind, în ambele cauze, negativ.

Cu privire la aspectele de natură penală din cazul în discuție, fiind vorba despre polițiști cu atribuții de poliție judiciară, competența de cercetare revine procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, „prin ordonanța din data de 03.02.2024, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe și a unei infracțiuni de distrugere. 

În data de 03.02.2024, respectiv în data de 04.02.2024, au fost administrate mijloace de probă de către procurorul de caz și totodată, au fost delegate în vederea administrării probatoriului organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad - Biroul Control Intern. 

În fapt, s-a reținut că, în data de 03.02.2024, în jurul orei 04.00-05.00, în timp ce se afla în incinta și în parcarea restaurantului NOA, situat în zona Trei Insule, din județul Arad, persoana vătămată T.R.A. a fost agresată fizic de două persoane de sex masculin. 

De asemenea, în aceleași împrejurări, persoanei T.R.A. i-a fost deteriorat și telefonul mobil”. 


Scrie un comentariu

trimite