Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiști tineri și ... faini!

Polițiști tineri și ... faini!
Comentează 1

Povestioara nu are nimic extraordinar, nu s-au salvat vieți, nu s-au dat cadouri, prezintă doar un caz în care doi polițiști au făcut ziua mai bună unui om.

Azi, în plin centrul Aradului, în față la Libelula s-au gașit niște chei. Nimic nou, chei se găsesc și se pierd în fiecare zi, doar că astea au sărit cuiva în ochi. Omul le-a ridicat și se gândea ce să facă cu ele. Variantele implicau mult timp pierdut și pe gerul ăsta niciuna nu suna comod: să le ducă la poliție, să sune la poliția locală, să le lase acolo ...

Ca prin minune a apărut o patrulă de poliție, care a văzut omul dezorientat și s-a oprit să-l întrebe de sănătate. Omul nostru, fericit că scapă ușor și n-a înghețat de frig le-a dat cheile și dus a fost.

Am aflat de la alții că cei doi polițiști (Sergiu Gherghe și Daniel Lazăr) au făcut ce au știut ei și au dat de proprietarul cheilor, de mașina acestuia, (care avea și portbagajul deschis) și de prietena lui.

Proprietarul cheilor a fost foarte mirat că polițiștii români se implică în asemenea activități, că vorbesc și engleză, că zâmbesc și că sunt frumușei. Acesta le-a mulțumit și a promis că nu va mai fi neatent. Mai ales că e englez, are 67 de ani, un bolid destul de scump și e turist prin Arad.

Asta e povestea. Nimic eroic, nimic ieșit din comun, doar doi polițiști faini, de la ordine publică, care zâmbesc mult și despre care sper să mai pot scrie lucruri frumoase curând.

C. P.


Scrie un comentariu

trimite