Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițist bătut în apropierea unui local din Arad

Polițist bătut în apropierea unui local din Arad
Comentează 11

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova  au dispus reţinerea inculpatului Cană Ilie pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj urmând  ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

"Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment  a rezultat că la data de 03.01.2016, ora 00,25, în urma unui apel la serviciul de urgenţă 112, organele de poliţie au fost solicitate să intervină la un eveniment produs în incinta unui bar din localitatea Conop.

La faţa locului s-a deplasat agentul de poliţie O.O.A. care l-a identificat pe numitul CANĂ ILIE VIOREL ALEXANDRU , soţul administratoarei localului, şi invitându-l afară, i-a solicitat acestuia să reducă volumul la muzica din local. Inculpatul a devenit violent, lovindu-l pe agentul  de poliţie în zona capului, provocându-i sângerări şi rupându-i epoletul de la umărul stâng. În altercaţie, agentul de poliţie  a pierdut ambele telefoane şi căciula de serviciu. Inculpatul a fugit de la locul faptei fiind identificat ulterior de organele de poliţie", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite