Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un consilier local din Sintea Mare a fost bătut de un paznic de vânătoare

Un consilier local din Sintea Mare a fost bătut de un paznic de vânătoare
Comentează 7

Consilierul local Ciprian Ban (PNL), din comuna arădeană Sintea Mare, a fost victima unei agresiuni petrecută vineri seară în localitate.

Ciprian Ban povesteşte că are un teren cultivat cu floarea-soarelui şi a mers în acea zonă în cursul serii de vineri. Când a plecat de acolo cu maşina, fiind însoţit de alte două persoane, şi a ieşit la drumul principal a fost blocat în trafic de câteva autoturisme. „Am fost oprit în trafic şi câteva persoane mi-au spus să deschid maşina să vadă de am în ea. I-am întrebat cine sunt, dar nu s-au prezentat. Atunci, unul dintre ei a sărit la mine şi m-a lovit cu pumnul, rupându-mi nasul. Am aflat ulterior că este paznic de vânătoare”, povesteşte Ciprian Ban.

După ce a fost atacat cu bestialitate de unul dintre paznicii de vânătoare, Ciprian Ban a ajuns la spital cu nasul rupt. Cei care-l însoţeau au mers la poliţia din localitate pentru a da declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat.

Ciprian Ban spune că va merge în cursul zilei de luni la Serviciul de Medicină Legală Arad şi ulterior va depune plângere împotriva agresorului său. „Voi merge să obţin documentele care să justifice faptul că am fost victima unei agresiuni, iar apoi voi urma procedurile legale care se impun”, mai spune Ciprian Ban.

Ciprian Ban este consilier local în Sintea Mare, iar în anul 2012 a fost candidatul PDL pentru funcţia de primar al comunei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide