Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţia Locală a pus ochii pe comercianţii ambulanţi de lângă Piaţa Obor  

Comercianţii ambulanţi de lângă Piaţa Obor au intrat în atenţia Poliţiei Locale, trei dintre aceştia, care-şi făceau veacul pe strada Dr. Prof. Aurel Ardelean, fiind sancţionaţi.

Poliţia Locală a pus ochii pe comercianţii ambulanţi de lângă Piaţa Obor   
Comentează 0

„Trei sancțiuni au fost aplicate de către agenți constatatori din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, în data de 24.09.2023, pentru desfășurarea activităților comerciale în afara pieței, pe domeniul public, pe strada Dr. Prof. Aurel Ardelean (în proximitatea Pieței Obor), cu încălcarea HCLM nr. 586/2021 privind Regulamentul de desfășurare a activităților comerciale și al piețelor în municipiul Arad.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activitate și Control Comercial au acționat, la data sus-menționată, împreună cu colegii din cadrul Serviciului Protecția Mediului, în vederea verificării desfășurării activităților economice comerciale pe domeniul public, respectiv a respectării normelor Regulamentului de salubrizare aprobat prin HCLM nr. 297/2015, de către comercianții ambulanți. Contravenienții au fost sancționați, punându-li-se în vedere eliberarea imediată a domeniului public.

Controlul planificat a fost desfășurat complementar acțiunilor structurilor de ordine publică, care au loc constant în arealul respectiv, atât în scopul menținerii ordinii în spațiul public, cât și pentru asigurarea circulației pietonilor, împiedicată de obstacolele” comercianților ambulanți, expuse pe trotuare.

DGPL Arad notifică cetățenilor interzicerea desfășurării activităților de comerț de către persoanele fizice care nu dețin autorizație să desfășoare activități comerciale, respectiv certificat de producător. În caz contrar riscă amenzi între 2.000 și 2.500 lei, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite