Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția Locală a dat iama pe Calea Timişorii: mai multe persoane care ocupau o clădire de lângă Liceul German au fost alungate

Polițiștii locali au pus ochii pe o clădire situată lângă Liceul German. Nu, nu pentru a-și face un sediu acolo, ci pentru a o elibera de persoanele care o ocupă ilegal. Astfel, ieri, a fost organizată o descindere la imobilul situat pe Calea Timișorii, la numărul 69, iar indivizii descoperiți au fost alungați, după cum era și normal.

Poliția Locală a dat iama pe Calea Timişorii: mai multe persoane care ocupau o clădire de lângă Liceul German au fost alungate
Comentează 0

„În dimineața zilei de luni, 18 martie 2019, agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad,  Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări, însoțiți de colegi din cadrul Compartimentului Protecția Mediului și de angajați ai Direcției de Asistență Socială Arad s-au deplasat la imobilul situat pe Calea Timişoarei nr. 69 unde mai multe persoane provenind din județele Sălaj și Satu Mare s-au stabilit fără forme legale, de câteva luni. Printre persoanele identificate de oamenii legii s-au numărat şi zece minori. În timp ce adulţii au fost îndrumaţi spre Adăpostul de Noapte de pe Calea 6 Vânători, copiilor li s-a recomandat Centrul de primire minori, însă niciuna dintre propuneri nu a fost agreată de cei în cauză”, susțin reprezentanții Primăriei. 

Aceștia au ținut să precizeze că, în ultima lună, poliţiştii locali au monitorizat permanent zona după ce au fost sesizaţi  că imobilul, aflat  în apropierea Liceului Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn” se transformase într-un adevărat focar de infecție, prezentând un real pericol pentru integritatea fizică a elevilor. „În momentul de față, poliţiştii locali încearcă să ia legătura cu proprietarul clădirii, un cetățean stabilit în străinătate. Acesta va trebui să salubrizeze locaţia şi să o securizeze astfel încât persoanele fără adăpost să nu mai intre aici”, mai spun cei de la Primărie.

De menționat că Poliţia Locală a iniţiat un recensământ al persoanelor care s-au stabilit fără forme legale pe raza municipiului Arad. Astfel, oamenii legii apelează şi la sprijinul cetăţenilor în vederea identificării şi eliminării tuturor spațiilor ocupate în mod ilegal de astfel de persoane.

 

 

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite