Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad vânează funcții în viitorul guvern

Liberalii arădeni au prezentat alți trei candidați pentru alegerile parlamentare, arătând că unii dintre ei ar putea deveni secretari de stat sau să ocupe diferite funcții în viitorul guvern.

PNL Arad vânează funcții în viitorul guvern
Comentează 1

Conducerea PNL Arad le-a prezentat pe două dintre candidatele filialei județene la alegerile parlamentare. Simona Stan și Corina Crișan vor candida pentru Senat.

Stan are o experiență de peste zece ani în administrație și este consilier județean, dar și președinte al Organizației de femei din PNL.

Corina Crișan este consilier județean și medic, afirmând că vrea să-și aducă aportul la reclădirea sistemului sanitar.

Glad Varga a fost prezentat drept candidat pentru Camera Deputaților. Acesta are experiență atât în administrație, din postura de fost consilier municipal, dar și în domeniul social, fiind inițiatorul a numeroase proiecte. Varga este președintele Centrului Județean de Voluntariat Arad și fondatorul mai multor organizații neguvernamentale.

”Sunt puțini actori din partea societății civile care să aibă rezultatele sale. Este un bun ambasador al societății civile și al tineretului”, a spus, într-o conferință de presă, șeful de campanie al PNL Arad, Iustin Cionca, referindu-se la Varga.

Cionca a arătat că PNL Arad nu țintește, cu oamenii pe care-i promovează la aceste alegeri, doar locuri în Parlament, ci și în viitorul guvern: ”Vreau să avem o echipă care ajunge la guvernare, nu doar în Parlament. Sunt convins că o parte din candidații din Arad vor ajunge secretari de stat sau cu alte funcții în guvern”.

CITEȘTE ȘI: PNL Arad își prezintă candidații

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide