Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Piros Security Lioness - Universitatea Olimpia Cluj 0-4, în Superliga feminină de fotbal

Clujencele n-au dezminți nici cu echipa a doua

Piros Security Lioness - Universitatea Olimpia Cluj 0-4, în Superliga feminină de fotbal
Comentează 0

 

 

Cu o echipă având în componență, în mare parte, jucătoare foarte tinere, ” olimpicele” de la Cluj au dorit să demonstreze , astăzi la Arad, propriilor antrenori că se pot baza pe ele încă de pe acum. Deși nici ” leoaicele ” arădene nu au jucat rău, oaspetele au zburdat pur și simplu , pe teren, din minutul 1 și până la fluierul final al arbitrului.

N-au trecut nici 20 de minute , când Carolina Tambur reușea să deschidă scorul și tot ea să ridice diferența la două goluri în minutul 41. Între cele două finalizări clujene, Piros Security putea să egaleze prin Mariana Voinea , în minutul 38, dar șutul acesteia din 5 m a întâlnit fața portarului clujean, Louise Erin Seppi.

La pauză campioanele au intrat în vestiar cu scorul de 0-3, cel de-al treilea gol fiind marcat de Adina Borodi în minutele de prelungiri ale primei reprize.

Piciorul a rămas pe pedala de accelerație a ” mașinăriei ” clujene și în repriza a doua, pasele simple, dintr-o bucată, viteza de execuție a fazelor de atac , dar și ale momentelor de ieșire din apărare, le-au surprins pe elevele lui Dan Cuedan. Banca de rezerve a oaspete a fost mai numeroasă și mai echilibrată valoric decât cea a arădencelor.

Cu 5 minute înaintea finalului partidei s-au mai întâmplat două lucruri interesante. Primul, în minutul 85 când jucătoarea arădeană Andreea Balaș este lovită în spate de o minge trimisă dintr-o lovitură directă executată de clujeanca Andreea Pîslaru, iar mingea intră în poarta gazdelor, stabilindu-se astfel rezultatul final de 0-4.

În minutul 90+2, ” leoaicele” arădene au avut o lovitură de pedeapsă, ratată ,însă, de Florentina Ancăș.

Cireașa de pe tort a reprezentat-o eliminarea căpitanului de echipă arădean, Denisa Marcea, în urma acumulării a două cartonașe galbene, așa că, miercuri, în prima semifinală a Cupei României, partidă în care se vor întâlni ( culmea ghinionului) tot aceleași echipe, Marcea nu va putea evolua.

Meciul de miercuri se va desfășura pe același teren din Sînicolau Mic, de la ora 17,30, iar duminică, 6 iunie, tot după-amiaza, se va juca finala Cupei României la fotbal feminin, pe stadionul ” Francisc Neuman” din Arad.

În meciul jucat la Becicherecu Mic , tot astăzi, între echipele Fortuna din localitate și Heniu Prundu Bîrgăului, oaspetele au câștigat surprinzător cu scorul de 7-3. așa că Piros Security Lioness s-a situat la finalul acestui campionat pe un onorabil loc trei după numai două sezoane în prima ligă feminină.

Piroș Security Lioness: Bărbosu – Șuveț, Ancăș.Marcea, Drăgan – Bozian (61 Sîrbovan), Răduc – Parlak (72 Tomescu), Voinea (58 Bălaș), Sucilă – Olariu. Rezerve: Balaș, Sîrbovan, Tomescu. Antrenor: Dan Cuedan.

Universitatea Olimpia Cluj: Seppi – Beal (46 Bede), Botojel, Cerescu, Vincze – Negrea, Bumbar (61 Oneț), Mirea (82 Iancu) – Țabur, Borodi, Marcu (46 Pânzariu). Director tehnic: Daniel Sima.

Arbitri: Ioan Boldea (Aiud ) – Daniel Nistor (Zlatna ), Claudiu Bogdan (Ocna Mureș)

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite