Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pilotul MiG-ului prăbușit va fi operat - nu își poate mișca picioarele

Pilotul Adrian Stancu, rănit în urma prăbuşirii unui avion Mig 21 Lancer la Constanţa, nu îşi poate mişca picioarele, riscul de paralizie fiind foarte mare, şi va fi supus marţi unei intervenţii chirurgicale la coloană, au anunţat medicii de la Spitalul Militar Central.

Pilotul MiG-ului prăbușit va fi operat - nu își poate mișca picioarele
Comentează 0

Conform comandantului spitalului, medicul Florentina Ioniţă-Radu, bărbatul a fost adus la ora 16.45 la Unitatea Primire Urgenţe de la Spitalul Militar Central din Capitală, fiind evaluat de o echipă pluridisciplinară  formată din ortoped, neurochirug, terapie intensivă, specialist în chirugie buco-maxilo-facială, şi făcându-i-se o tomografie computerizată.

Parchetul Militar a deschis un dosar penal în urma prăbuşirii avionului.

„La Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-a constituit un dosar penal privind accidentul aviatic produs în cursul zilei de luni în apropierea localităţii Constanţa. Evenimentul s-a produs în cursul procesului de aterizare şi a avut ca urmare catapultarea pilotului şi distrugerea aeronavei MIG 21 Lancer”, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului instanţei supreme.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite