Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Piedică în calea fericirii: UTA - FC Braşov 1-2

Piedică în calea fericirii: UTA - FC Braşov 1-2
Comentează 0

S-au temut arădenii de jocul cu Braşov, şi au avut motive. Azi UTA a făcut un pas mare greşit în drumul spre prima ligă. Dureros nu e eşecul în sine, ci că el a veni pe prorpiul teren, totuşi în faţa unui adversar cu o lecţie bine învăţată. 

11 minute au fost suficiente pentru braşoveni să deschidă scorul: Chitoșcă a marcat cu exteriorul din interiorul careului, de pe dreapta, profitând de gafa lui Miron care a ieșit pe centrare. Arădenii au devenit ceva mai tăioşi, au dominat prima repriză, dar fără ocazii importante. Nou-intratul Curtuiuş a încercat să schimbe ceva din faţa palid al alb-roşilor, n timp ce braşoveni au stat bine la cutie. Finalul a devenit încins. Andor a trimis în bară, Petre l-a întins bine pe portarul braşovenilor, după care s-a făcut 0-2: Enceanu l-a driblat pe Filaret la marginea careului și a trimis plasat pe lângă Miron. Imediat după Curtuiuş e faultat în careu, dar Petre ratează penalty-ul ce putea relansa jocul! În minutul 88 Chindriș a reluat din trei metri pe sub portar după o centrare a lui Andor, 1-2. Prea târziu însă, pentru a slava un eşec venit după o evoluţie fără prea multă sare şi piper a UTA-ei.

UTA: Miron – Adili (Muntean), Manea, Gligor, Filaret – Strătilă (Andor), Chindriş, Tănase, Vîlceanu – Copil (Curtuiuş) – Petre. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite