Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au revenit spectaculos: FC Braşov - UTA 2-2

UTA a dat dovadă în acest început de sezon că se simte mai bine pe terenuri străine. A dovedit-o şi azi, sub Tâmpa, chiar dacă alb-roşii nu au smuls decât 1 punct. 

Au revenit spectaculos: FC Braşov - UTA 2-2
Comentează 0

40 de minute nici una dintre echipe nu a pus în pericol poarta ceilalte. A venit însă reuşita lui Miron din final de primă repiză, un gol care a rupt echilibrul de până atunci. Abia în minutul 50 UTA îşi trece în cont o primă ocazie importantă prin Burlă. Gazdele răspund imediat prin Matei, dar Miron e la post. După o oră de joc Curtuiuş reia din 8 metri, dar are ghinion, mingea loveşlte bara gazdelor. 

În minutul 74 se face 2-0 pentru braşoveni, gol marcat de Avram. Nu trec decât 60 de secunde, Curtuiuș scapă singur cu Mutu și din 9 metri a șutat pe lângă portar, pentru 2-1. Arădenii se aruncă în atac, şi în minutul 85 Botiș aruncă o minge în careu, Curtuiuș deviază cu capul la Szekely care din 7 metri înscrie tot cu capul, 2-2. Final fierbinte, cu Manea scoţând de pe linia porţii golul 3 al gazdelor. Se încheie egal după un meci echilibrat.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase (Petre), Hlistei (Copil) – Rus (Szekely), Curtuiuș. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite