Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Debut de play-out cu un pas greşit: Petrolul Ploieşti – UTA 1-0

Bătrâna Doamnă face un pas greşit în primul meci din play-out şi pierde cu 0-1 partida desfăşurată în această seară la Ploieşti. Din păcate, după prima etapă, UTA nu reuşeşte să părăsească penultima poziţie, rămânând pe locul 9, cu 14 puncte, la trei lungimi de ultima clasată, CS Mioveni şi la două puncte de locurile care asigură rămânerea în Superligă.

Debut de play-out cu un pas greşit: Petrolul Ploieşti – UTA 1-0
Comentează 0

După o primă repriză plictisitoare pentru spectatori, dar în care elevii lui Laszlo Balint au stat bine în teren şi au părut mai siguri pe ei decât jucătorii gazdelor, cele două echipe au intrat la cabine fără să fi marcat nici un gol. În dreptul Petrolului pot fi trecute, cu indulgenţă trei ocazii, una în minutul 12, când Gicu Grozav șutează peste poartă din careu, şi cea de-a doua în minutul 18, când acelaşi Grozav trece de Erico da Silva, îi pasează lui Dumitriu, care la rândul său îi trimite Purtic, dar mingea şutată de acesta trece peste poarta lui Kucher, iar a treia în minutul 45, când Kucher intervine bine în faţa lui Irobiso. UTA are în schimb o ocazie mult mai clară în minutul 39, prin Paul Anton. Jucătorul Bătrânei Doamne primeşte în careu de la Ubbink şi trimite puţin pe lângă vinclu.

Repriza secundă, mai animată

Dacă prima repriză a fost una fără faze spectaculose, repriza a doua în schimb a fost mult mai animată, cu ocazii la ambele porţi.

În minutul 53, ploieştenii au din nou o jumătate de ocazie. Purtic șutează de la distanță, dar peste poartă, iar patru minute mai târziu, Jair trage în Benga, de la marginea careului, iar gazdele cer lovitură de pedeapsă. În minutul 69, nou intratul Budescu  pătrunde pe dreapta, îi pasează bine lui Irobiso, care reia de puțin peste poartă. În minutul 73, Bătrâna Doamnă ratează o ocazie mare. Abeid centrează până la Barbosa, care șutează peste poartă, din 11 metri. Două minute mai târziu, ucraineanul Kucher respinge ca la handbal un şut expediat de Irobiso. În minutul 89, gazdele reuşesc însă să înscrie prin Doua. O minge repusă rapid în joc din careul advers ajunge la Budescu, care îi trinite lui Moldoveanu. Moldoveanu centrează, Benga respinge, balonul ajunge la Doua, iar fotbalistul din Cote d'Ivoire primeşte la marginea careului şi îl execută pe portarul UTA-ei.

Barbosa putea însă egala în minutul 90+2, când reia cu genunchiul în Vâlceanu de la marginea careului mic.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Florin Pîrvu, respectiv Laszlo Balint.

Petrolul Ploieşti: Vâlceanu – Papp, Meijers, Lima Santos – Doua, Dumitriu (Budescu), Purtic, Jair, Țicu – Grozav (R. Moldoveanu), Irobiso. Rezerve: Leitner – Borța, Pashov, R. Grigore, Bratu, Tucaliuc, Rădulescu, R. Moldoveanu, Budescu.  

UTA: Kucher – Roger Jr., Erico da Silva (Chindriş), Benga, Abeid – Batha (Cascini), P. Anton – R. Pop (Pășcălău), Ubbink (Barbosa), Otele (Milosevic) – Postolachi. Rezerve: Balauru – Stahl, Dobrescu, Chindriș, Hoxhallari, Cascini, Barbosa, Pășcălău, Milosevic.

Partida a fost condusă la centru de Sebastian Colțescu, ajutat la cele două tuşe de Daniel Mitruți și Adrian Popescu, Alina Peș fiind arbitru de rezervă, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Bogdan Dumitrache și Valentin Avram. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Marcel Savaniu (FRF) şi Romulus Chihaia (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite