Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Petreceri de Vis” - Târg de nunţi şi evenimente, s-a deschis la EXPO Arad

„Petreceri de Vis” - Târg de nunţi şi evenimente, s-a deschis la EXPO Arad
Comentează 1

 S-a deschis la Expo Arad târgul „Petreceri de Vis”, cel mai important eveniment dedicat planificării şi organizării de nunţi şi evenimente, târg organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

     În cadrul evenimentului participă șaizeci și nouă de societăți comerciale, care oferă produse şi servicii de cea mai înaltă calitate: rochii de mireasă şi de seară, îmbrăcăminte pentru bărbaţi, amenajări de nuntă, oferte de turism, produse de patiserie, prăjituri şi torturi, servicii foto-video, sonorizări şi lumini, săli de evenimente, ursitoare, invitaţii de nuntă, artificii, lumini, zăpadă carbonică, bar-cocktail.

   Pentru vizitatori, a fost pregătit un bogat program conex, cele trei zile ale evenimentului fiind completate cu momente deosebite: dansuri de societate, formaţii de muzică uşoară şi populară, prezentare make-up și coafură, ursitoare, obiceiuri de nuntă, prezentări rochii de mireasă şi de seară.

       De asemenea, o surpriză pentru vizitatori este și organizarea unei tombole cu premii oferite de către expozanţi: reduceri de până la 60% la rochii de mireasă, servicii de animaţie pentru evenimente, şedinţe foto profesionale, vouchere cu reduceri şi multe alte surprize.

    Un punct de atracţie în cadrul târgului este prezentarea noii oferte a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad pentru organizarea de nunţi şi evenimente la Expo Arad.
Expo Arad este locul ideal pentru organizarea de nunți, botezuri, conferinţe, recepţii, gale, evenimente culturale, artistice, de business. Cei interesaţi pot beneficia de un pachet personalizat de servicii profesionale, adaptat cerinţelor şi necesităţilor, pentru ca evenimentul organizat de Dvs. să fie la cele mai înalte standarde. 

   Expo Arad vă oferă spaţii generoase pentru 150-700 persoane, amenajare sală personalizată, meniuri diversificate şi spaţii de parcare suficiente, totul pentru a vă bucura de evenimentul ideal.

    “Mă bucur că un număr atât de mare de societăți comerciale au ales să îşi prezinte produsele şi serviciile la cel mai mare târg de nunţi şi organizare de evenimente, - ,,Petreceri de Vis” - şi ne bucură faptul că oferta participanţilor a fost diversificată şi  mult mai bogată față de ediţiile precedente, fiind prezenți de data aceasta pe lângă firmele tradiționale și producătorii de îmbrăcăminte din vestul României. Sunt convins că şi oferta Expo Arad este foarte interesantă având în vedere calitatea produselor şi serviciilor oferite împreună cu partenerii noştri şi unicitatea complexului de la Expo”. Le urez succes participanților și bun venit vizitatorilor”, a declarat Tiberiu Ciul, director general CCIA.

Program de vizitare:
Vineri           29 ianuarie: 11.00 – 20.00
Sâmbătă     30 ianuarie: 10.00 – 20.00
Duminică    31 ianuarie: 10.00 – 18.00
Transportul este gratuit, pe ruta Podgoria-Expo şi retur.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite