Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AR-MEDICA 2015 la EXPO Arad

AR-MEDICA 2015 la EXPO Arad
Comentează 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 5 – 7 noiembrie 2015, ediția cu numărul 22 a celui mai mare eveniment medical din partea de vest a României,  AR-MEDICA.

Târgul reuneşte peste 95 de firme din țară dar și din Italia, Pakistan și Ungaria, care au expus pe o suprafață interioară de 2.250 metri pătrați. Participanții prezentă aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, aparatură de laborator. Vizitatorii vor putea vedea soluții de medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, servicii medicale, clinici private, transport medical, estetică medicală și fitness, medicamente, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, aparatură și instrumentar pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, publicații de specialitate, servicii conexe. În cadrul salonului beauty sunt expuse o paletă variată de produse cosmetice și echipamente, estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare.

De-a lungul timpului, AR-MEDICA  a fost  una dintre cele mai de succes manifestări expoziționale pentru industria medicală din țară și de peste hotare. Participarea înregistrată anul trecut, precum și completarea domeniilor abordate cu salonul de medicină veterinară au propulsat târgul AR-MEDICA pe primul loc în România, fiind considerat cel mai mare eveniment de profil care abordează mai multe sectoare ale medicinei. „Ne mândrim cu faptul că am reușit, prin organizarea ediției din acest an a AR-MEDICA, să ocupăm un loc de frunte la nivel național în domeniul târgurilor cu tematică medicală complexă. Este o nouă dovadă a faptului că strategia Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad este una de succes, prin valorificarea potențialului deosebit de care dispunem la EXPO Arad. AR-MEDICA este un eveniment specializat care a reușit să-și câștige un binemeritat renume în lumea medicală”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

În cele trei zile la AR-MEDICA vor avea loc conferințe științifice pentru toate specializările medicale: medici stomatologi, medici specialiști, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Acestea vor fi organizate în colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad și Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad și vor fi creditate EMC și EPC.

BIROUL DE PRESĂ AL CCIA ARAD

 

Galerie foto (215)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite