Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE: 4000 de arădeni au ieșit în stradă și scandează împotriva guvernului PSD

Aproximativ 1000 de oameni protestează la Arad, un bărbat venind cu o pelerină neagră cu glugă, cu o coasă şi cu o foaie pe care scrie: ”Dragnea nu scapi”.

UPDATE: 4000 de arădeni au ieșit în stradă și scandează împotriva guvernului PSD
Comentează 2

UPDATE: Peste 1500 de arădeni au pornit într-un marş prin centrul oraşului pe traseul Primărie - Podgoria şi înapoi, traficul rutier fiind complet blocat la această oră.

UPDATE 2: Peste 4000 de arădeni s-au adunat în fața sediului PSD.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Aproximariv 1000 de oameni s-au adunat în Piaţa Revoluţiei, protestul fiind anunţat încă de dimineaţă pe reţelele de socializare. 

Arădenii au început să se adune în centrul oraşului în jurul orei 17.00, însă abia o oră mai târziu au venit în număr mai mare, majoritatea fiind tineri, mulţi dintre ei studenţi. Ei au adus pancarte cu mesaje împotriva Guvernului şi au steaguri şi vuvuzele şi scandează ”Jos Guvernul”, ”Jos corupţia”, ”DNA să vină să vă ia”, ”Jos mafia”.

Unul dintre participanţi este îmbrăcat cu o pelerină neagră cu glugă, are o coasă şi o foaie pe care scrie: ”Dragnea nu scapi”.

Zeci de particpanţi au venit cu copii şi cu câini.

În jurul orei 19,30, majoritatea protestatarilor s-au mutat de pe platoul din fața Primăriei, în fața sediului PSD, blocând circulația rutieră, de asemenea un grup de aproximativ 100 de persoane a pornit în marș prin oraș, circulația fiind blocată și în zona Podgoria.


Scrie un comentariu

trimite