Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Perla Aradului ar putea fi trimisă din vară la Rapid

Rareș Pop, considerat de mulți iubitori ai fotbalului Perla Aradului, ar putea fi transferat din vară la Rapid. Prețul tranzacției? 700.000 de euro plus 20% din prețul obținut de feroviari dintr-un viitor transfer. Potrivit lui Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, Rareș Pop contractul va fi semnat pe cinci ani și jumătate, dar jumătate de an, adică până în vară, va rămâne la UTA sub formă de împrumut.

Perla Aradului ar putea fi trimisă din vară la Rapid
Comentează 0

Suntem în discuții avansate, care durează de mai multă vreme, dar nimic nu este finalizat. Există un acord de principiu. […] Rareș rămâne în continuare jucătorul Aradului până în vară, cum a fost stabilit inițial de jucător, de părinți, de impresari. Din vară vom vedea ce se va întâmpla. Este foarte important să urmărim pentru ambele cluburi ca acest jucător să se dezvolte în continuare, a declarat Alexandru Meszar la Fanatik SuperLiga, emisiune realizată de Horia Ivanovici.

De menționat că Rapidul a oferit garanții că se va ocupa în continuare și de partea educațională a tânărului jucător, la care atât el, cât și familia țin foarte mult. În această ordine de idei, Meszar a menționat că nu o dată antrenamentele au fost programate în funcție de programul lui Rareș Pop, care dimineața trebuia să meargă la școală, acesta fiind elev la Colegiul Național „Moise Nicoară”, unul dintre liceele de top din Arad.

Foto: Vasile Zărăndan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite