Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziţii la traficanţii de transfugi: Aradul, pe harta rutelor folosite pentru a scoate migranţii din ţară

Polițiștii și procurorii fac percheziții, în această dimineață, la mai multe locații din Timișoara și Ciacova, unde au găsit ascunși migranții afgani care încercau să ajungă în Vestul Europei. Ajungeau să plătească până la 2.000 de euro fiecare membrilor unei rețele de trafic de migranți. 27 de persoane sunt vizate în anchetă, scrie digi24.ro.

Percheziţii la traficanţii de transfugi: Aradul, pe harta rutelor folosite pentru a scoate migranţii din ţară
Comentează 0

O operațiune de proporții a DIICOT este în desfășurare, marți dimineață, pentru prinderea membrilor celei mai puternice grupări de trafic de migranți care acționa în vestul României. 27 de suspecți vor fi duși la audieri. 

Migranții erau aduși până la granița de vest, de unde erau preluați de membrii rețelei din România – români și afgani. Erau cazați în Timișoara și Ciacova, acolo unde au loc percheziții și unde au fost găsiți ascunși migranții.

Tot membrii rețelei erau cei care îi ajutau pe migranți să ajungă în parcări din județele Arad, Timiș și Hunedoara, unde se urcau în TIR-uri fără știrea șoferilor, cu scopul de a ajunge în țări din Vestul Europei.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Sursa foto: Facebook Poliția Română via digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite