Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții la Șiria efectuate de polițiștii de la economic

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 6 mandate de percheziție. Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri accizabile.

Percheziții la Șiria efectuate de polițiștii de la economic
Comentează 0

Activitățile, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au vizat imobile din localitatea Șiria, atât sedii de societăți comerciale cât și imobile private.

La două din cele șase imobile, dintre care un sediu al unei societăți comerciale, au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de țigarete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă și 7 recipiente din material de plastic, conținând aproximativ 840 de litri de lichid, susceptibil a fi alcool.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 452, alin. 1, lit. H, din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Șiria, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic și Biroul pentru Operațiuni Speciale.


Scrie un comentariu

trimite
Inchide