Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pentru ăştia am plătit noi benzina şi motorina la preţuri astronomice, să aibă de unde să-şi dea salarii și bonusuri de sute de mii de euro

Într-un raport anual, au fost publicate veniturile conducerii Petrom, companie evaluată de investitorii de la Bursa de la Bucureşti la circa 6 miliarde de euro, scrie comisarul.ro.

Pentru ăştia am plătit noi benzina şi motorina la preţuri astronomice, să aibă de unde să-şi dea salarii și bonusuri de sute de mii de euro
Comentează 0

Christina Verchere, CEO al OMV Petrom a publicat în raportul cu privire la remunerarea conducerii aferent anului 2022 un salariu brut de bază de 415.000 de euro în 2022, adică circa 35.000 de euro lunar, scrie zf.ro.

Bonusul anual a fost de 595.000 de euro în 2022, la care se adaugă şi tranşa planului de stimulare pe termen lung, care include acţiuni în perioada 2020-2022, de aproximativ 463.800 de euro.

Din bonus şi din acţiuni, Christina Verchere a adăugat 1 milion de euro la remuneraţia brută, rezultând în total 1,48 milioane de euro în raportul pe 2022.

Intrați AICI pentru detalii.

Asta, în condițiile în care, la sfârșitul anului trecut, prețul benzinei și motorinei a fost umflat artificial în România, în funcție de cotațiile internaționale care au sărit în aer în urma războiului din Ucraina, cu toate că o țară producătoare de țiței nu ar fi trebuit să fie afectată ca una care nu are nicio sondă pe teritoriul național. În plus, se pare că pentru fetele deștepte și băieții deștepți nu a fost nicio criză energetică. A fost doar un prilej de a-și burduși și mai cu spor conturile.

Sursa foto:www.wall-street.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite