Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Penibil: mascaţii au intervenit pentru a opri o partidă de sex în postul de poliţie (VIDEO)

Soțul unei polițiste din județul Argeș a văzut-o pe femeie în timp ce întreținea relații sexuale cu altcineva. Aceasta se afla chiar la secție, unde pretindea că lucrează peste program. Bărbatul înșelat a sunat la 112, scrie adevarul.ro.

Penibil: mascaţii au intervenit pentru a opri o partidă de sex în postul de poliţie (VIDEO)
Comentează 0

O agentă de poliție din județul Argeș a fost prinsă „în plină acțiune”. Ea și amantul său au rămas la o oră târzie, în noapte, la secția de poliție, puși pe fapte.

Soțul, militar de profesie, a surprins scena. Bănuind că este înșelat de nevastă, acesta a urmărit-o și chiar a filmat-o în timp ce se culca cu cu un alt bărbat.

Amantul era nimeni altul decât chiar șeful femeii, angajat la Postul de Poliţie Schitu Goleşti. Bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi fost, în trecut, și președinte județean al Sindicatului Europol, potrivit Observatornews.

Cu dovada în mână, partenerul de viață al polițistei a dorit să îi confrunte pe cei doi, dar i-a fost închisă ușa în nas. Mai exact, nevasta și șeful său s-au baricadat în biroul unde făceau dragoste. Depășit de situație, omul a cerut ajutor...la 112.

Intraţi AICI pentru detalii şi AICI pentru VIDEO.

Fotografia are rol ilustrativ. Sursa foto: stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite