Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Pavajul din Piața Catedralei va fi refăcut în unele zone, unde prezintă neconformități

La o zi după vizita viceprimarului Lazăr Faur pe șantierul din Piața Catedralei, dalele au fost scoase și remontate în anumite zone, unde au fost puse anapoda. Pe platoul din fața bisericii, dalele sunt puse conform, dar în părțile laterale ale pieței prezintă așezare neuniformă și sunt puse cam la nimereală. Constructorul Tehnodomus este, dealtfel, obligat să refacă acele porțiuni care lasă de dorit. Șantierul a fost prelungit după descoperirea unor neconformități, deși lucrările ar fi trebuit să fie încheiate deja în luna noiembrie a anului trecut. 

(FOTO) Pavajul din Piața Catedralei va fi refăcut în unele zone, unde prezintă neconformități
Comentează 0

Este o investiţie de aproape 24 de milioane de lei, care e suportată de la bugetul local şi care presupune transformarea zonei într-o piaţă destinată pietonilor şi bicicliştilor.

„Lucrarea din Piața Catedralei încă prezintă neconformități inacceptabile. Am convocat astăzi, din nou, toate părțile implicate, de la diriginții de șantier și colegii din Direcția Tehnică, la constructor și proiectant.

După mai multe solicitari de remediere neonorate corespunzător, am dispus refacerea de urgență a tuturor suprafețelor care prezintă probleme, pe cheltuiala constructorului, chiar dacă acest lucru implică scoaterea și remontarea dalelor”, a spus viceprimarul Lazăr Faur.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite