Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Paul Stănescu a demisionat din conducerea PSD! Scandal monstru în CEx

Președintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a demisionat la numai o săptămână de când a acceptat funcția. În PSD este o reală discordie privind  data la care va fi organizat congresul pentru alegerea noului președinte al partidului. Actuala conducere interimară își dorește ca alegerile interne să fie organizate după cele prezidențiale. Asta în timp ce mai mulți social-democrați cer un Congres cât mai rapid. Situația se tranșează în ședința Comitetului Executiv Național. 

Paul Stănescu a demisionat din conducerea PSD! Scandal monstru în CEx
Comentează 2

După condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare, PSD a rămas cu o conducere interimară, însă nu este clar deocamdată dacă la acest congres va fi ales şi noul preşedinte al partidului sau dacă va fi menţinut interimatul asigurat de Viorica Dăncilă, cel puţin până la alegerile prezidenţiale.

În ceea ce priveşte remanierile, Viorica Dăncilă aşteaptă un răspuns de la Cotroceni, în condiţiile în care vineri expiră interimatele la trei ministere. În urma răspunsului preşedintelui, deciziile se vor lua tot în Comitetul Executiv.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite