Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pătuţul pentru copii, un strict necesar pentru confortul şi siguranţa bebeluşului tău

Venirea pe lume a unui copil reprezinta un moment unic pentru orice parinte avand in vedere ca astfel de momente sunt adesea incarcate cu emotii si bucurii. Necesitatile unui bebelus sunt multiple, iar acest lucru se intampla inca din primii ani de viata, atunci cand avem nevoie de o serie de produse pentru bebelusi care sa ii ajute pe acestia sa creasca si sa se dezvolte corespunzator.

Pătuţul pentru copii, un strict necesar pentru confortul şi siguranţa bebeluşului tău
Comentează 0

O achizitie foarte importanta pe care o facem inca din primii ani de viata si de care cel mic se va bucura pentru urmatorii cativa ani este patutul pentru copii. Achizitia unui patut pentru copii este adesea un lucru care ne genereaza adevarate batai de cap pe fondul existentei unui numar de-a dreptul impresionant de modele.

Patututile pentru copii pot avea astazi o varietate de forme, design-uri si culori, aspecte care ingreuneaza destul de mult alegerea pe care trebuie sa o facem. Mai mult decat atat, in conditiile actuale avem sansa de a achizitiona patuturi pentru bebelusi si copii  si prin intermediul a numeroase magazine de profil. Alegerea unui patut pentru copii trebuie sa se faca numai in functie de cateva criterii stricte, astfel incat sa putem face o alegere cat mai propice. Iata asadar cateva lucruri pe care este important sa le avem in vedere intr-o astfel de situatie.

Siguranta, prioritatea numarul 1.

Siguranta oferita de un patut este din pacate un aspect pe care de foarte multe ori il neglijam, fara a lua in calcul ca la mijloc este vorba despre sanatatea celui mic. Siguranta unui patut pentru copii este data in genere de modul in care este construit, de finisaje, dar si de vopselurile utilizate pentru acestea. Daca optati pentru un patut din lemn pentru copii, trebuie sa stiti ca este foarte important ca toate marginile acestuia sa fie foarte bine finisate, astfel incat cel mic sa nu se poata rani in acestea. Mai mult decat atat, verificati daca nu cumva patutul are suruburi sau cuie in care cel mic se poate intepa in orice moment. Nu in ultimul rand, asigurati-va ca vopseaua utilizata pe suprafetele din lemn ale patutului este netoxica avand in vedere ca bebelusii au tendinta de a pune gura pe tot soiul de suprafete.

 Tipul de patut, un aspect important pentru o alegere corespunzatoare.

Atunci cand vrem sa facem o alegere potrivita in ceea ce priveste patutul pentru copii, va trebui intr-o prima etapa sa luam in calcul tipul de patut care poate corespunde cel mai bine cu gusturile noastre. In situatia in care dispunem de un spatiu mai ingust, avem posibilitatea de a opta pentru un patut pliabil care ne va ajuta sa salvam foarte mult spatiu si pe care il vom putea transporta cu noi oriunde este nevoie. Daca ne dorim un patut clasic, atunci va trebui sa luam in calcul ca acesta sa aiba dimensiunile potrivite pentru a nu avea surprize neplacute in momentul in care dorim sa il amplasam intr-o incapere.


Scrie un comentariu

trimite