Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru idei de accesorii auto care nu ar trebui să lipsească mașinii tale

Masinile reprezinta acele mijloace de transport care sunt mereu la dispozitia noastra si care sunt fara doar si poate si cele mai confortabile moduri in care putem calatori catre diverse destiantii.

Patru idei de accesorii auto care nu ar trebui să lipsească mașinii tale
Comentează 0

Un autovehicul reprezinta o investitie majora, fapt pentru care ori de catre ori investim bani trebuie avem in vedere alegerea celor mai bune piese si accesorii auto. Probabil nu mai reprezinta un secret faptul ca intre noi si masinile pe care le conducem se stabilesc niste legaturi speciale, fapt pentru care adesea avem in vedere sa le ingrijim intr-un mod cat mai corespunzator, astfel incat sa ne putem bucura pentru vreme indelungata de functionalitatea lor.

Accesoriile auto alcatuiesc la ora actuala o gama foarte vasta de produse, acestea avand in mare parte rolul de a ne spori confortul pe care il resimtim ori de cate ori alegem sa circulam cu masina. Desigur ca exista si numeroase alte accesorii create pentru a spori siguranta autovehiculului sau pentru a o proteja de diverse conditii de mediu. O gama foarte larga de accesorii auto se regasesc astazi in cadrul magazinului online Maniamall.ro, un magazin unde vei regasi cele mai bune accesorii auto pentru masina ta. Iata 4 idei de accesorii auto care nu ar trebui sa lipseasca la masina ta.

 

1. Triunghiul, trusa medicala si extinctorul.

Triunghiul reflectorizant, trusa medicala, respectiv extinctorul reprezinta accesorii auto deosebit de importanta, am putea chiar spune indispensabile avand in vedere ca acestea ne pot fi de un real ajutor in diverse situatii. Mai mult decat atat, legislatia rutiera aflata in vigoare ii obliga pe soferi sa dispuna de toate aceste accesorii, altminteri, acestia risca amenzi destul de mari.

 

2. Alarma Auto.

Singuranta autovehiculului este fara doar si poate o preocupare permananta a tuturor conducatorilor auto. Implementarea unui sistem de alarma in situatia in care masina nu vine la pachet cu asa ceva, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai intelepte achizitii care se pot face pentru siguranta autovehiculului. Acestea se regasesc sub diverse forme si reprezinta o modalitate de protectie au autoturismelor foarte eficienta.

 

3. Husa pentru volan.

Volanul este una dintre componentele masinii cele mai supuse la uzura avand in vedere rolul de baza pe care il indeplineste acesta. Pentru a-l putea proteja de zgarieturi si de tot soiul de lovituri care sunt desigur foarte inestetice, o husa pentru volan reprezinta solutia optima pe care o are la indemana orice conducator auto. O husa pentru volan poate aduce si un plus de confortabilitate la nivelul mainilor.

 

4. Lavete pentru sters Auto.

Igienizarea autoturismului este o activitate pe care o desfasuram destul de frecvent, astfel ca este mai mult decat indicat sa avem intotdeauna la noi o laveta de calitate pentru a putea curata geamurile fara riscul de a le zgaria. Aceste lavete pot fi utilizate si pentru a sterge masina de apa de indata ce o spalam, astfel ca o vom putea usca rapid si fara zgarieturi sau alte urme inestetice pe suprafata parbrizului sau a caroseriei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite