Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru arădeni au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu ciuperci otrăvitoare

Patru arădeni au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu ciuperci otrăvitoare
Comentează 8

O întreagă familie din localitatea Căpâlnaș (comuna Birchiș) a ajuns la spital, după ce membrii acesteia au consumat ciuperci culese de pe un câmp din zonă.

Doi bărbați și două femei (mamă, tată, fiică și ginere) au mâncat din ciupercile pe care chiar ei le-au cules, iar după câteva ore li s-a făcut rău. Inițial au fost chemați la domiciliul familiei medicii din zonă, însă aceștia au constatat că starea lor este gravă și necesită tratament la un spital.

Astfel, fiica și ginerele au ajuns la spitalul din localitatea timișeană Făget, situat la 14 kilometri de localitatea arădeană, aceștia suferind o formă mai ușoară de intoxicare.

Mama și tatăl femeii, fiind în stare mai gravă, au ajuns la Spitalul Județean Arad. „Două persoane – soţ și soţie – intoxicate acut, în stare gravă, au ajuns la spital. Au fost internate pe Terapie Intensivă, intubate şi ventilate. Acum sunt mai bine, sunt detubate, respiră spontan, iar sâmbătă vor fi transferate de pe secţia de Terapie Intensivă pe secţie medicală” – a declarat Adrian Wiener, managerul Spitalului Judeţean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite