Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patronul Tredeco, Marius Cosma, a fost reținut și ar putea fi arestat preventiv

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din Ineu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au pus în aplicare, în ziua de 26 ianuarie 2023, 10 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de aducere.

Patronul Tredeco, Marius Cosma, a fost reținut și ar putea fi arestat preventiv
Comentează 1

Activitățile s-au desfășurat pe raza localității Ineu, la sediile și punctele de lucru a două societăți comerciale, precum și la sediul unei instituții locale, de unde au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie.

Din cercetări, a reieșit că societățile comerciale în cauză s-au înscris pe o platformă, în vederea participării la o licitație, având ca obiect întreținerea curentă pe timp de iarnă a 6 loturi de drumuri naționale și autostrăzi, valoarea contractului fiind de peste 42.450.000 de lei (fără TVA). În acest sens, ar fi fost depuse mai multe documente folosind înscrisuri nereale/falase, în vederea obținerii și atribuirii contractului.

În urma perchezițiilor, 7 persoane au fost conduse la audieri, față de un bărbat de 39 de ani fiind dispusă măsura reținerii, cel în cauză urmând a fi prezentat magistraților Tribunalului Arad, în vederea luării de măsuri preventive.

 

Citește și: Percheziții la o firmă din Ineu, într-un dosar care vizează licitația pentru un contract de deszăpezire


Scrie un comentariu

trimite