Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții la o firmă din Ineu, într-un dosar care vizează licitația pentru un contract de deszăpezire

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, efectuează 10 percheziții, în județul Arad.

Percheziții la o firmă din Ineu, într-un dosar care vizează licitația pentru un contract de deszăpezire
Comentează 4

Activitățile se desfășoară la sediile și punctele de lucru a două societăți comerciale, precum și la sediul unei instituții locale, în vederea ridicării de probe, pentru documentarea și probarea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, tentativă la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări, a reieșit că o societate comercială ar fi participat la o licitație organizată de o instituție, unde ar fi depus mai multe înscrisuri false, în vederea câștigării unui contract de deszăpezire pentru mai multe loturi de drumuri naționale și autostrăzi, cauzând un prejudiciu de 30.247.825 de lei.

Este vorba despre firma Tredeco Holding, al cărei administrator Marius Cozma l-a denunțat pe Florea Dascălu, șef al Direcției Întreținere Autostrăzi și Drumuri Naționale din CNAIR în dosarul în care acesta este acuzat de luare de mită. 

Perchezițiile au loc și la sediul Primăriei Ineu. 

 


Scrie un comentariu

trimite