Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pasionații de ciclism și alergare sunt invitați la Duatlonul Aradului

Duatlonul Aradului este pregătit pentru ediţia 2016.

Pasionații de ciclism și alergare sunt invitați la Duatlonul Aradului
Comentează 0

Un eveniment ce cuprinde: Duatlonul Verde – 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare; Semimaratonul Verde – 21 km şi Crosul Lunca Mureşului – 7 km. Înscrieri se pot face pe pagina www.experientamultisport.ro, până în 14 aprilie. Vârsta minimă – 14 ani, pentru Duatlonul Verde şi Crosul Lunca Mureşului; 18 ani – pentru Semimaratonul Verde.

Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa Duatlonul Verde există posibilitatea de a participa în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).

Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete „Ceala” marcat în teren de către Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, iar ruta de alergare este configurată pe un traseu din zonă.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experiența Multisport, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad având ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, Asociația Millenium Center și Parcul Natural Lunca Mureșului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite