Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pasaje pietonale subterane la Vladimirescu şi Chişineu-Criş

Veste bună pentru pietonii şi conducătorii auto care trec prin Vladimirescu şi Chişineu-Criş: Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara anunţă că în cele două localităţi urmează să fie construite câte un pasaj pietonal subteran. Astfel se face un pas înainte pentru fluifizarea traficului şi pentru reducerea numărului de accidente rutiere.

Pasaje pietonale subterane la Vladimirescu şi Chişineu-Criş
Comentează 0

„În urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor depuse, DRDP Timișoara a stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire» pentru realizarea obiectivelor de investiții:

Ø  Lot 1: Amenajare pasaj pietonal subteran DN 6 în zona km 381+200, Gara Băile Herculane, jud. Caraș-Severin;

Ø  Lot 2 Amenajare pasaj pietonal subteran DN 7 în zona km 383+830, în localitatea Sântandrei, jud. Hunedoara;

Ø  Lot 3 Amenajare pasaj pietonal subteran DN 7 în zona km 536+700, în localitatea Vladimirescu, jud. Arad;

Ø  Lot 4 Amenajare pasaj pietonal subteran DN 79 în zona km 42+100, în localitatea  Chișineu Criș, jud. Arad».

Ofertantul desemnat câștigător este TQM Management SRL, cu preţul de 288.000 lei, fără TVA, pentru fiecare lot în parte. Durata de elaborare a proiectului pentru fiecare lot este de 150 zile de la data semnării contractelor.

Aceste obiective vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea numărului de accidente, creșterea siguranței rutiere pentru pietoni și șoferi, reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare”, susţin reprezentanţii DRDP Timişoara.  

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite