Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pas important pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă la Vărșand și Pilu

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă în comuna Pilu, cât și introducerea canalizării și racordarea acesteia la rețeaua de canalizare și la stația de epurare din Grăniceri. De asemenea, stația de epurare din Grăniceri va fi modernizată, pentru a putea avea capacitatea de a prelua inclusiv canalizarea din Pilu și Vărșand.

Pas important pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă la Vărșand și Pilu
Comentează 0

„Continuăm dezvoltarea județului nostru, investind în infrastructura localităților. Prin certificatul de urbanism semnat astăzi, demarăm practic modernizarea și extinderea rețelei de apă în localitățile Vărșand și Pilu și introducerea canalizării în cele două localități”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Certificat de urbanism eliberat de către Consiliul Județean Arad este necesar pentru elaborarea documentației tehnice necesare implementării proiectului. O atenție deosebită se va pune pe protejarea mediului, dat fiind faptul că traseul rețelei traversează zona naturală protejată Natura 2000.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite