Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Particles anunță programul complet pentru cele trei zile de festival (14-16 iunie, Parcul Micălaca din Arad)

Citizenit anunță programul complet al concertelor și activităților pentru cea de-a 6-a ediție a Festivalului Particles. Publicul este așteptat în Parcul Micălaca la 3 zile de evenimente speciale în natură, pe Malul Mureșului: concerte, ateliere, tururi ghidate, activități sportive, expoziții, jocuri, dans, activități pentru copii și multe altele.

Particles anunță programul complet pentru cele trei zile de festival (14-16 iunie, Parcul Micălaca din Arad)
Comentează 2

Printre trupele și muzicienii confirmați se numără Robin and the Backstabbers, Luiza Zan Quintet, Delta Pe Obraz, PA RO LA, Astro Générale, Desolate Moors, George Allen și Epicenter.

Pornind de la tematica ÎNTRE SPAȚII URBANE ȘI LOCURI NATURALE, ediția de anul acesta cuprinde și o serie de amenajări realizate în parteneriat cu Asociația Excelsior, activități de peisagistică și de amplasare a unor instalații non-invazive și sustenabile pe Malul Mureșului, în zona Parcului Micălaca – poteci cu bănci, panouri informative, instalații non-invazive din materiale naturale, hoteluri pentru insecte și multe altele. Scopul final al acestor intervenții și facilități este de a pune în evidență biodiversitatea din zonă prin acțiuni prietenoase cu mediul.

Printre partenerii festivalului se numără Asociația Excelsior, Foto Club Pro Arad, Asociația Doar Mâine, Asociația Culturală Destin, Cercetaşii României - Centrul Local "Phoenix" Arad, Asociația Euromediu, Asociația Pro Urbe, Tango Vivo.

Program complet:

VINERI, 14 iunie

15:00 - Tur ghidat pe Malul Mureșului cu Ovidiu Pîrv (1h)

15:00 - Atelier de reciclare creativă cu Andreea Klyn (3h)

15:00 - Pictură pe față cu Margareta Kiss (3h)

18:00 - Dragoneasa - Performance Lonetta Maier (1h)

 

Concerte

19:00 - George Allen

20:30 - Desolate Moors

22:00 - Delta Pe Obraz

 

SÂMBĂTĂ, 15 iunie

11:00 - Jocuri cu Cercetașii României (2h)

11:00 - Aerial Yoga cu Raluca Tat (1h)

11:00 - Atelier de creație căsuțele spiridușilor cu Alina Andrieș și Andrea Rennich (2h)

11:00 - Concurs de biciclete pentru copii sub 12 ani (2h)

12:00 - Tură cu bicicletele pentru copii peste 12 ani (2h)

 

15:00 - Tur ghidat pe Malul Mureșului cu Ovidiu Pîrv (1h)

15:00 - Atelier de citizen science cu Nita Mocanu și Marius Stoica (3h)

15:00 - Atelier de reciclare creativă cu Andreea Klyn (3h)

15:00 - Atelier de creație căsuțele spiridușilor cu Alina Andrieș și Andrea Rennich (3h)

16:00 - Jocuri cu Cercetașii României (3h)

16:00 - Pictură pe față cu Margareta Kiss (2h)

17:00 - Curs de tango argentinian cu Daniela și Gheorghe Jeflea (1h)

18:00 - Ever After - Spectacol Oana Tămaș și Călin Chebeleu (1h)

 

Concerte

19:00 - Epicenter

20:30 - Astro Générale

22:00 - Robin and the Backstabbers

 

DUMINICĂ, 16 iunie

11:00 - Jocuri cu Cercetașii României (2h)

11:00 - Atelier de creație căsuțele spiridușilor cu Alina Andrieș și Andrea Rennich (2h)

11:00 - Yoga pentru copii cu Lonetta Maier (1h)

11:00 - Yoga pentru adulți cu Raluca Tat (1h)

12:00 - Baie de sunete și introducere în utilizarea instrumentelor tibetane cu Wilhelm Wokan (2h)

 

15:00 - Tur ghidat pe Malul Mureșului cu Ovidiu Pîrv (1h)

15:00 - Atelier de desene greșite cu Anca Memete (2h)

15:00 - Atelier de creație căsuțele spiridușilor cu Alina Andrieș și Andrea Rennich (2h)

16:00 - Jocuri cu Cercetașii României (3h)

17:00 - Curs de tango argentinian cu Daniela și Gheorghe Jeflea (1h)

18:00 - Scufița Roșie și Lupul cel Flămând - Spectacol interactiv Ion Iurcu (1h)

18:00 - Animal Crossings - Discuție în mișcare cu Cristian Ioan (1h)

19:00 - Concurs foto - Premierea câștigătorilor

21:30 - Festivalul Luminii - Cercetașii României

 

Concerte

19:30 - PA RO LA

21:00 - Luiza Zan Quintet

 

ONGOING - pe tot parcursul festivalului

Colțul de Pian cu Dada

Colțul de Poveste cu Jo

Expoziție Concurs foto

Exogenesys - Expoziția studenților masteranzi ai Facultății de Design din cadrul UAV, coordonați de Claudiu Ionescu, Maria Tămășan, Ondina Turturică, Raluca Nicula. Expozanți: Diana Amariței, Mădălina Cociuban, Roxana Doța, Ana Farima, Anca Memete, Roberta Ritter, Larisa Șuclea

 

Traseul efemeridelor - Facilități realizate de Asociația Excelsior

 

Între spații urbane și locuri naturale - Expoziție și instalații coordonate de Ildiko Biro cu participarea echipei și voluntarilor Particles 6

 

Pentru mai multe informații, puteți accesa și urmări paginile de Facebook și Instagram ale festivalului.

——————

Particles 6 - Între spații urbane și locuri naturale este un proiect cultural al Asociației Citizenit, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Eveniment realizat în parteneriat cu Rețeaua pentru Natură Urbană, susținut de BRD Groupe Societe Générale.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite