Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Partenerul tău perfect în funcție de zodie

Partenerul perfect poate fi o persoană la care nu te aștepți deloc sau care nu-ți atrage în niciun fel atenția în primă instanță. 

Partenerul tău perfect în funcție de zodie
Comentează 0

Berbec

Pentru Berbec, partenerul perfect este, fără îndoială, Leul. Leii sunt semne de foc, foarte asemănătoare Berbecului, și pot ține pasul cu acesta în acțiuni și emoții, în maniere în care nu o poate face nicio altă zodie. Puterea și nerăbdarea Leului sunt o încântare pentru Berbec, care este la fel de impulsiv și năvalnic. Berbecul și Leul reprezintă perechea ideală și, împreună, pot schimba Universul, dacă își propun asta.

Taur

Deși nu crede cu tărie că i se potrivesc zodiile de apă, Taurul nimerește frecvent nativi din semnul Racului sau Peștilor, ca pereche ideală. Racul este cel mai nimerit partener pentru Taur, fiind la fel de atent și introvert, concentrat pe lumea sa internă, dar nu atât de dominator și ostentativ ca Taurul. Tocmai de aceea, aceste două zodii se înțeleg și se completează perfect. Ele își pot dărui reciproc o simpatie delicată, de care au nevoie de-a lungul vieții de zi cu zi, iar Taurul reușește să-l aducă întotdeauna pe Rac la realitate, să-l scoată din izolarea și interiorizarea sa.

Gemeni

Pentru Gemeni, partenerul perfect este, probabil, o Balanță. În momentul în care aceste două semne se întâlnesc, este posibil ca potrivirea și fuziunea dintre ele să fie uimitoare sau, dimpotrivă, relația lor să nu funcționeze deloc. Nu există o cale de mijloc. Când aceste două zodii sunt într-o stare de armonie, este uimitor. Ele își rezolvă cu ușurință problemele și nu există niciun dezacord atunci când sunt împreună.

Rac

În general, Racul se va înțelege cel mai bine cu persoanele din semnul Taurului, dar și cu persoane care se află în zodia Scorpionului. Aceste semne îl atrag pe Rac, mai ales că dețin multe trăsături asemănătoare cu el, dar au și aspecte misterioase, care îl fascinează pe Rac. Împreună cu Taurul sau cu Scorpionul, Racul se simte în elementul său, își deschide sufletul și are sentimentul că este protejat.

Leu

Leii sunt foarte îndrăzneți și expansivi, își doresc adorație și, ca atare, se vor îndrăgosti fie de persoane asemenea lor, fie de opusul lor, un semn echilibrat, care îl intrigă pe Leu. Partenerul  perfect al Leului este, probabil, un Berbec sau o Balanță. Aceste semne pot împărți responsabilitățile cu Leul, se adaptează la felul său oarecum egocentric, pentru că știu cum să-l tempereze și să obțină afecțiunea sa.

Fecioară

Pentru Fecioară, partenerul perfect este, cu siguranță, Capricornul. Capricornii o intrigă pe Fecioară și o stimulează în moduri în care celelalte zodii nu o pot face. Atât Fecioara, cât și Capricornul au multă experiență, sunt perseverenți, statornici și oarecum tradiționaliști. Împreună vor întemeia un cămin stabil, susținându-se reciproc și oferindu-și multă afecțiune.

Mai multe pe divahair.ro.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite