Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parteneriat pentru persoanelele cu dizabilități la Șiria (FOTO)

Centrul Social Comunitar „Profesor Marcel Priescu” din Șiria a găzduit, ieri, festivitatea de deschidere a filialei din comună a Asociației  pentru Persoanele cu Dizabilități „Ridică-te și umblă” condusă de George Uba. Noua filială de la Șiria este cea de a 34-a din țară, dar prima deschisă în mediul rural.

Parteneriat pentru persoanelele cu dizabilități la Șiria (FOTO)
Comentează 0

„Prin acest parteneriat ne dorim îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități, pentru a le oferii șanse egale dar și integrarea acestora în toate domeniile vieții. Într-un adevărat climat de familie s-au realizat prietenii între  participanți, prin dezvăluiri reciproce care duc la întărirea speranței, credinței și dragostei.

În cadrul aceluiași eveniment a avut loc lansarea a două cărți al căror autor, ELENA DECU, aflată la vîrsta de 88 de ani, a rămas  înrădăcinată în pământul șirian deși locuiește în București.

Mulțumesc din suflet tuturor celor implicați în reușita evenimentului  nostru!

Doamne ajută-ne!”, a scris pe Facebook primarul Valentin Bot.

Asociația pentru Persoanele cu Dizabilități „Ridică-te și umblă” este dedicată persoanelor cu dizabilități vizuale, auditive și motorii, la evenimentul de ieri participând aproximativ 80 de persoane. „Grija pentru ființa umană în comuna Șiria, înmulțindu-se cu preocuparea pentru viața morală, spirituală și fizică a tuturor locuitorilor doresc să prindă viață cu foloase pentru prezentul și viitorul Șiriei”, a declarat prof. Marcel Priescu, unul dintre cei mai activi consilieri locali de la Șiria.

De remarcat că asociația construiește la Sânpaul un centru de îngrijire și recuperare european, care beneficiind de sursa termală a locului își propune să vină în sprijinul persoanelor cu dizabilități.

Sursa foto: Facebook Valentin Bot

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide