Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parteneriat între Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi Asociaţia Cetatea Voluntarilor

Parteneriat între Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi Asociaţia Cetatea Voluntarilor
Comentează 0

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad împreună cu Asociaţia Cetatea Voluntarilor, reprezentată de doamna Anamaria Nyeki au încheiat un contract de parteneriat în privinţa campaniei umanitare “Banca de scutece Arad”, prima bancă de scutece din România care vine în ajutorul secţiilor Neonatologie, Pediatrie I, Boli Infecţioase Copii şi Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică. Campania are ca scop sustinerea copiilor abandatonati si a mamelor aflate in risc social sau a familiilor vulnerabile.

Parteneriatul are ca scop o sponsorizare constând în produse de igienă personală, hrană şi îmbrăcăminte specifică vârstei prin care asociaţia se angajează să ajute timp de 2 ani cu necesarul secţiilor mai sus mentionate. Prin acest parteneriat spitalul îşi propune îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare şi a hranei furnizate copiilor internaţi în aceste secţii.

Pe aceasta cale mulţumim Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru această acţiune şi pentru interesul acordat pacienţilor internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Mulţumim, nu în ultimul rând, şi celor care au făcut şi continuă să facă donaţii în cadrul acestei campanii.

De asemenea, încurajam şi felicităm orice fel de acţiune care să ne ajute să oferim pacienţilor noştri tot ceea ce au nevoie pentru a lupta cu boala şi pentru a se simţi cât mai aproape de mediul familial pe perioada cât stau internaţi în spital.

Biroul de presă, SCJU Arad

Dr. Pribac George-Ciprian,

Director medical, Purtător de cuvânt, SCJU Arad

 

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite