Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parcul Chinologic din Subcetate va găzdui, mâine, o nouă ediție a Târgului de Adopție Canină

Primăria Municipiului Arad şi SC Gospodărirea Comunală Arad invită iubitorii de animale la o nouă ediție a Târgului de Adopție Canină. Cea de a VIII-a ediție a evenimentului va avea loc mâine, între orele 10-13, în Parcul Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr. 4.

Parcul Chinologic din Subcetate va găzdui, mâine, o nouă ediție a Târgului de Adopție Canină
Comentează 0

Organizatorii anunță că persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie. „Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri «Şcoala de dresaj canin NIKARAD», BIOMILL, ANIMAX, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor, cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, susține Tiberiu Nicolae Ciul, directorul general al SC Gospodărirea Comunală Arad.

Mai trebuie spus că iubitorii de animale interesați să adopte un câine sunt invitați de luni până vineri între orele 9 – 15 la Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la S.C. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A, cu sediul pe Bulevardul Iuliu Maniu F.N, apelând numărul de telefon 0752 022 226 sau via e-mail: office@gcarad.ro. 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide