Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parada Portului Popular pe axa Consiliul Județean Arad – Teatru – Primăria Municipiului

Parada Portului Popular pe axa Consiliul Județean Arad – Teatru – Primăria Municipiului
Comentează 0

Parada Portului Popular a avut loc miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 14.30.

Evenimentul s-a desfășurat pe traseul Consiliul Județean Arad – Bulevardul Revoluției – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – Primăria Arad, cu scopul reconstituirii delegațiilor care au participat la Marea Unire din anul 1918 și a reunit peste 1000 de participanți din tot județul.

Parada s-a încheiat cu un spectacol folcloric de excepție, care a început la ora 16.00, pe platoul Primăriei Arad și a adus în fața publicului pe îndrăgita interpretată de muzică populară Veta Biriș.

Înainte însă de a începe spectacolul folcloric pe esplanada din fața Primăriei au ținut scurte dar sugestive discursuri primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Pe scenă au urcat apoi: Petrică Pașca, Alexandru Pop Zărăndean, Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean, Ionuț Langa și Veta Biriș. Concertele au fost acompaniate de Orchestra Rapsodia, conducerea muzicală fiiind realizată de prof. Vasile Rus.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Arad, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite