Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Ordinara” de miercuri precedată marţi de o şedinţă extraordinară de CLM; un nou consilier depune jurământul

După cum vă informam, consilierii municipali au fost convocaţi miercuri, pentru a participa la şedinţa ordinară aferentă lunii martie. Pe ordinea de zi sunt 45 de puncte, dintre care 41 de poiecte de hotărâre. „Ordinara” de miercuri va fi precedată însă, marţi, de o şedinţă extraordinară.

„Ordinara” de miercuri precedată marţi de o şedinţă extraordinară de CLM; un nou consilier depune jurământul
Comentează 0

Aceasta va avea loc începând cu ora 12.00 în sala Regele Ferdinand, având pe ordinea de zi doar patru puncte. Este vorba despre depunerea jurământului de către Ioan Gaman, al cărui mandat de consilier local a fost validat; un proiect de hotărâre privind actualizarea componenței comisiilor de specialitate; un proiect privind aprobarea încheierii Parteneriatului pentru Dezvoltare Locală între Unitatea Adminstrativ-Teritorială Municipiul Arad (UAT Municipiul Arad) și Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Filiala Arad (SNCRR Filiala Arad), precum și a Regulamentului de organizare și funcționare a Parteneriatului pentru Dezvoltare Locală în cadrul Proiectului „O șansă pentru fiecare!” şi proiectul de hotărâre nr. 170/2021 privind aprobarea încheierii Parteneriatului pentru Dezvoltare Locală între Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Arad (UAT Municipiul Arad) și Institutul pentru Dezvoltare Locală – Think Global Act Local, precum și a Regulamentului de organizare și funcționare a Parteneriatului pentru Dezvoltare Locală în cadrul proiectului „Soluții inovative pentru orașe verzi”.

De remarcat că liberalul Ioan Gaman intră în CLM în locul lui Mihai Paşca, care a demisionat ca urmare a faptului că a fost numit secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite