Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Opt scandalagii din Lipova au fost duși la Poliție în urma unei razii; vezi câți au fost reținuți

Polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției Rurală 7 Lipova și polițiști locali, cu spijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat, ieri, o acțiune de amploare pe raza localității Lipova. 

Acțiunea a avut ca scop depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind ordinea și liniștea publică, se sustrag cercetărilor sau sunt cunoscute cu comportament neadecvat, de natură a induce o stare de temere în comunitate.

Opt scandalagii din Lipova au fost duși la Poliție în urma unei razii; vezi câți au fost reținuți
Comentează 0

„În urma activităților desfășurate, au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, opt bărbați cu vârste cuprinse între 20-36 de ani, din Lipova. Aceștia sunt cercetați în mai multe dosare penale pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, săvârșite în perioada 2018-2020. În urma cercetărilor efectuate au fost reținuți cinci bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite