Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oppo pe urmele Samsung și Motorola, vrea un telefon pliabil cu clapetă

Oppo pe urmele Samsung și Motorola, vrea un telefon pliabil cu clapetă
Comentează 0

Samsung și Motorola au fost primele mărci care au oferit telefoane pliabile cu clapetă, oferind un ecran mare de smartphone care se pliază pentru a se potrivi cu ușurință în buzunar. Nu a mai fost alt producător de telefoane care să lanseze un astfel de dispozitiv pe piață. Dar, se pare că acum Oppo testează un telefon pliabil cu clapetă. Se spune că dispozitivul are un ecran principal de 7 inch (17,78 centimetri) și un afișaj extern de 2 inch (5,08 centimetri).

Conform AndroidAuthority, care citează informații de pe site-ul chinezesc Weibo, producătorul chinez Oppo testează un telefon pliabil care are un ecran principal de 7 inch atunci când este deschis. Când telefonul este închis, pe exterior are un ecran de 2 inch. Acesta ar fi mai mare decât ecranul extern de 1,1 inch (2,79 cm) aflat pe Samsung Galaxy Z Flip, dar mai mic decât cel aflat pe Motorola Razr 5G de 2,7 inch (6,86 centimetri).

Conform informațiilor, Oppo va pune pe acest telefon pliabil un ecran LTPO (probabil pentru afișajul principal). Telefoanele cu ecrane LTPO pot oferi rate de reîmprospătare ridicate cu o eficiență mai bună a bateriei în comparație cu telefoanele fără această tehnologie. De asemenea, sunt telefoane echipate cu ecran LTPO, cum ar fi Oppo Find X3 Pro, coborând până la 1Hz când vizualizați imagini, economisind mai multă energie în acest proces.

Nu există nicio informație cu privire la o posibilă fereastră de lansare sau dacă aceast telefon pliabil Oppo va avea efectiv o lansare comercială. Cu toate acestea, ne-ar plăcea să vedem mai multă concurență în spațiul pliabil cu clapetă, mai ales că un alt model pliabil, Samsung Galaxy Z Fold 2, are deja rivali pe piață în telefoane lansate de Huawei și Xiaomi.

Oppo a tachinat smartphone- ul OPPO X 2021 Rollable anul trecut. Este puțin probabil ca smartphone-ul companiei să fie lansat anul acesta. Conform acestei informații, este mai plauzibil un telefon pliabil tip clapetă de la Oppo. Mai mult, ar fi direcționat către consumatoarele de sex feminin, care apreciază extrem de mult Flip-ul Samsung.


Scrie un comentariu

trimite