Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ocaziile nu aduc, neaparat, puncte: Dacia Unirea Brăila - UTA 2-1

Ocaziile nu aduc, neaparat, puncte: Dacia Unirea Brăila - UTA 2-1
Comentează 0

Debut oficial nefericit pentru UTA în 2017. La reluare ligii secunde arădenii au pierdut un tempo în drumul spre prea dorita promovare. Azi la Brăila elevii lui Laurenţiu Roşu au evoluat fără vreun gram de pragmatism, fiind formaţia mai ofensivă, dar fără vreun folos. 

Meciul începuse bine pentru alb-roşii, cu ocazii ale lui Munteanu şi Strătilă, plus deschidere de scor. În minutul 16 Vâlceanu a marcat simplu de la 11 metri după o așezare a lui Curtuiuș, care inițial reluase într-un fundaș după pasa lui Strătilă, 0-1. Moment nespeculat de arădeni, gazdele începând să forţeze. Şi după golul anulat pentru offside la Roşoagă, plus alte câteva şanse irosite de brăileni, în minutul 30 Roșu a lovit bine cu capul din cinci metri după centrarea de pe dreapta a lui Pușcașu, 1-1. 

Arădenii încep mai decişi şi partea secundă, însă de fiecare dată fie Curtuiuş, Petre sau Chindriş au ales solţiile cele mai nefericite. Încurajat de aceste lucruri Roşu face modificări ofensive. Dar gazdele sunt mult mai pragmatice. Aşteaptă la cutie şi lovesc decisiv. În minutul 73 Roșu face dubla din careul mic după centrarea lui Neagu de pe stânga, 2-1. Începe forcingul Aradului, dar nici Curtuiuş, nici Petre, nici Chindriş nu pot folosi la maxim ocaziile ivite. Final de minut 94 cu UTA n genunchi, duoă un joc în care deşi a forţat mai mult nu a ştiut să profite, şi a ajuns pe 3în clasament.

UTA: Miron – David (Copil), Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza (Tănase), Muntean – Vîlceanu (Petre) – Curtuiuș. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite