Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oamenii străzii ridicați de Poliția Locală

Mai multe persoane fără adăpost au fost ridicate de către polițiștii locali și duse la sediul acestora în vederea identificării. Totul a fost o acțiune a DGPL Arad de combatere a cerșetoriei și consumului de substanțe interzise.

Oamenii străzii ridicați de Poliția Locală
Comentează 0

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica si Circulație au intensificat ieri, 24.07.2019, pe raza  municipiului Arad, acțiuni de contracarare a fenomenului cerșetoriei și consumului de substanțe psihotrope.  În acest sens, persoanele depistate au fost conduse la sediul poliției locale, unde au fost  identificate de către polițiștii locali, au fost intervievate, le-au fost aduse la cunoștință faptele săvârșite și au fost informate privind pericolul pe care îl reprezintă asupra sănătății consumul unor produse casnice obișnuite care conțin solvenți volatili sau aerosoli, aurolac, șoricioaică și alte asemenea produse și interzicerea vânzării acestor produse minorilor.

La sediul DGPLA au fost aplicate 9 procese-verbale pentru cerșetorie și 1 proces-verbal pentru lăsarea nesupravegheată a minorului, părinților acestuia, în cuantum total de 1000 lei, fiind încălcate prevederile Legii nr. 61 din 1991.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite