Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O vedetă PRO TV riscă să ajungă la ÎNCHISOARE

O vedetă de la ProTV riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce judecătorii au redeschis un dosar vechi de câţiva ani.

O vedetă PRO TV riscă să ajungă la ÎNCHISOARE
Comentează 0

Benjamin Adegbuyi Adekunle Miron, luptătorul de K 1 care a plecat în Cipru pentru filmările emisiunii "Ferma vedetelor" (PRO TV), unde marele premiu este de 50.000 de euro, are emoţii mari după ce unul dintre bătăuşii implicaţi în scandalul de pomină de acum şase ani, când Benny a fost achitat, cere rejudecarea procesului.

Sportivul a fost la un pas să ajungă la puşcărie după ce a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor. Benny s-a ales cu această acuzaţie, după ce în 2009 a fost implicat, alături de alte şase persoane, într-o altercaţie care a avut loc într-un club din oraşul Câmpeni. În urma conflictului, un bărbat s-a ales cu răni grave ce i-au pus viaţa în pericol. O parte dintre inculpaţi, printre care şi Benny Adegbuyi, au stat în arest timp de mai multe luni, în perioada 2009 – 2010, informează Click.

În 2013, sportivul a fost achitat, însă unii dintre cei implicaţi au primit pedepse grele cu închisoarea. Flavius Tărău, cel care a primit cea mai grea pedeapsă, de 9 ani, nu s-a împăcat nici acum cu ideea că va petrece atâţia ani după gratii. El a cerut magistraţilor din Alba Iulia rejudecarea procesului. Dacă acesta va obţine redeschiderea procesului penal, Benny ar putea fi nevoit să se întoarcă în România.

sursa: romaniatv.net

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite