Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O vedetă din România a ajuns la spital. A fost OTRĂVITĂ

De curând, Mariana Roșca a decis să plece, pentru câteva zile, în Beirut, loc în care a dorit să își sărbătorească ziua de naștere.

O vedetă din România a ajuns la spital. A fost OTRĂVITĂ
Comentează 0

Dar, din păcate pentru blondină, lucrurile au luat, acolo, o turnură extrem de urâtă, vedeta fiind nevoită să meargă, de urgență, la spital pentru a scăpa cu viață, scrie spynews.ro

Mariana Roșca a vrut să aibă parte de o aniversare ca în povești. De aceea, fericită, s-a îndreptat spre țara ei adoptivă, Libanul, decisă să petreacă ziua ei de naștere alături de amicii ei din Beirut. Doar că, din păcate, din cauza mâncăturilor pe care le-a servit în vreun restaurant din țara din Orientul Apropiat, blondina a avut parte de o petrecere cum nu și-ar fi dorit nimeni, niciodată.

Pentru că, din păcate pentru ea, Mariana a ajuns de urgență la spital, medicii de acolo crezând inițial că a fost otrăvită, schimbând ulterior diagnosticul în cruntul ”toxiinfecție alimentară gravă. Mai mult decât atât, pentru a o salva, doctorii au decis că este bine să petreacă două zile în spital, pe perfuzii, externând-o doar după ce s-au asigurat că pacienta este în afara oricărui pericol.

Mariana Roșca a devenit celebră în showbiz după ce nu i-a cedat avansurilor lui Irinel Columbeanu, iar apoi a început, încet-încet, să pozeze în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pentru revistele dedicate bărbaților, trupul ei, pe atunci perfect, completat de un zâmbet tulburător și niște ochi răvășitori, făcând furori.

Sursa: obiectiv.info

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite