Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tânără cu Opel contra un TIR lângă Șimand

O tânără cu Opel contra un TIR lângă Șimand
Comentează 0

Iată că în decurs de nici o săptămână al treilea accident grav s-a petrecut pe Arad - Oradea. Fără a fi neaparat superstițioși, suntem obligați să ne întrebăm ce energii negative au început să bântuie prin această zonă, căci accidentele (mortale) s-au produs fie dimineața, fie seara și, deci, nu pot fi puse în nici un caz pe seama caniculei. Iar niște preoți, ori exorciști, care să cadelnițeze de-a lungul drumului, stropind cu apă sfințită șoseaua pentru a alunga duhurile rele, cu siguranță că nu ar fi soluția, domnule comandant Dorin Goilean. Așa că numai Poliția rutieră cred că mai poate îndrepta câte ceva, făcându-și mai asiduu simțită prezența.

Deci, revenind la oile noastre mai puțin spirituale, în dimineața zilei de sâmbătă, 12 august, în jurul orei 9,00, o tânără ce conducea un Opel pe Drumul Național 76 Arad - Oradea, circulând în direcția Chișineu-Criș, la exact trei km înainte de intrarea în localitatea Șimand, a intrat în coliziune cu un TIR, care venea din sens opus.

În urma impactului autoturismul a fost serios avariat, iar tânăra, cu mai multe leziuni, a fost transportată de către SMURD la Spitalul Județean Arad.

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite