Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tânără cu Audi a răsturnat cu roțile-n sus un tânăr cu Dacia Logan la UTA

O tânără cu Audi a răsturnat cu roțile-n sus un tânăr cu Dacia Logan la UTA
Comentează 12

În seara zilei de miercuri, 14 Septembrie, în jurul orei 21,00, conducătoarea unui Audi, o tânărtă în vârstă de aproximativ 25 de ani și care circula din direcția Cartierului Aurel Vlaicu, la intersecția din dreptul Stadionului UTA a izbit în partea laterală stângă un autoturism Dacia Logan, condus de către un tânăr de aproximativ 30 de ani și care venea de pe B-dul Victoriei.

În urma impactului deosebit de violent Loganul s-a răsturnat pe o parte, iar tânărul șofer, după ce i s-a acordat primul ajutor, a fost transportat de către un Echipaj SMURD la Spitalul Județean Arad.

A rămass ca Poliția Rutieră să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul, adică, mai pe românește spus, care dintre cei doi șoferi a intrat pe roșu în intersecție.

O mențiune aparte pentru Poliția Locală, care în tot acest (răs)timp al măsurătorilor, s-a implicat activ, dirijând și fluidizând circulația.

UPDATE: Și, dacă tot vorbim de timp, după 12 ore Biroul de Presă al IPJ a emanat un comunicat, ce seamănă cu celebra judecată a Sultanului.

Iată comunicatul: ”În seara zilei de 14 Septembrie a.c., în jurul orei 21,10, un tânăr din Arad, de 21 de ani, a condus un autoturism pe Calea Victoriei, spre Piața UTA. A pătruns in intersecție, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din Macea, care se deplasa dinspre Lebăda spre Podgoria.

În urma impactului, tânărul a fost rănit ușor. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul nu consumase alcool.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

Și iată povestea Sultanului: Cică la Sultanul tuturor turcilor s-au prezentat doi supuși care se certaseră. Ascultă Sultanul pricina celui dintâi și decide: - Ai dreptate! Iși spune cel de-al doilea plângerea și Sultanul hotărăște din nou: - Și tu ai dreptate. Atunci Marele Vizir, ploconindu-se până la podea, își permite să-i atragă divinului atenția: - Luminăția Voastră, nu pot să aibă amândoi dreptate. Când aude că i se face observație, Sultanul tresare și apoi se gândește, se gândește, se gândește și în cele din urmă exclamă: - Și tu ai dreptate!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (27)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite