Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O secție pentru copii a Spitalului Judeţean a fost renovată cu ajutorul voluntarilor. Iată cum arată!

Secția de neuropsihiatrie infantilă a Spitalulului Clinic Județean arată cu totul altfel, de câteva zile, de când un grup de voluntari a finalizat lucrările de renovare.

O secție pentru copii a Spitalului Judeţean a fost renovată cu ajutorul voluntarilor. Iată cum arată!
Comentează 1

Investiţia, în valoare de peste 10.000 de euro, a inclus zugrăvirea pereţilor cu vopsea special destinată spitalelor, recondiţionarea uşilor din lemn, montarea de tarkett, amenajarea unui salon capitonat, montarea de geamuri termopan şi pictarea manuală a pereţilor cu diverse forme origami.

Condiţiile precare de spitalizare a minorilor cu diverse probleme neuro-psihologice au fost vizibil îmbunătăţite în urma lucrărilor de reamenajare.

„O serie de evenimente au fost organizate de Rotaract Club Arad, pentru ca acest proiect să fie posibil. Primul a fost „Seara Muzicii Live”, din mai 2015, o seara caritabilă. A urmat „Cursa Răţuştelor pe Mureş 2015” în care s-au implicat toţi arădenii, prin achizitionarea de răţuşte eliberate pe Mureş, a cărui sustinător principal a fost Atrium Mall Arad. Ca urmare a notorietăţii proiectului şi pentru că lucrurile de amploare se realizează doar împreună, ni s-au alăturat mulţi susţinători”, a declarat Arina Varga, preşedinte Rotaract Club Arad.

Dacă există voinţă şi suflet, se pot face multe lucruri frumoase (...) Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate.”, a declarat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliul Judeţean, instituție care a investit în ultimii cinci ani aproximativ 12 milioane de euro în spital.

Spaţiul în care secţia NPI îşi desfasoară la ora actuală activitatea a fost o farmacie.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite