Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O remiză pentru...nimeni: UTA - Gaz Metan Mediaş 1-1

Duel tare azi pe Motorul, între UTA şi Gaz Metan Mediaş. Un duel în care arădenii încrcau să egaleze la puncte liderul seriei secunde din liga a II-a.

O remiză pentru...nimeni: UTA - Gaz Metan Mediaş 1-1
Comentează 0

Curtuiuş a deschis seria ocaziilor, cu o lovitură de cap pe lângă poarta meieşeană. Apoi mingea degajată de Manea îl loveşte pe Botiş şi iese milimetric pe lâgă poarta lui Miron, UTA scăpând de un autogol. Copil îl pune la încercare pe poaratul oaspeţilor, după care, în minutul 25 Petr execută un corner, iar Zaharia descide scorul cu o lovitură de cap, 0-1. Arădenii revin rapid, şi după 6 minute Dumitru Copil a trimis excelent în careu pentru Curtuiuș, acesta a fost întâmpinat la șase metri de Albuț, a pasat pe lângă el în fața porții, de unde Dennis Man a împins balonul în poarta goală, 1-1. Miron are o intervenţie de portar mare în final de primă repriză la şutul lui Neagu, iar repriza se încheie la egalitate. 

Partea secundă este una lipsită de evenimente majore, ambele echipe părând că nu vor să rişte prea mult. Sparge monotonia Buziuc al cărui şut este respins de acelaşi Miron (min. 74). Se bubuie mingi de o parte şi de alta, se joacă confuz, jucătorii ambelor echipe acuzând probleme de ordin fizic. UTA încheie meciul în 10 oameni, după ce Gligor iese accidentat, iar arădenii efectuaseră deja toate modificările. În ultimele secunde ale disputei UTA ratează o şansă imensă: centrează Roman din lovitură liberă, Manea reia din alunecare, dar Albuț reține de pe linia porții! Se termină la egalitate, un rezultat care menţine echipa arădeană la 3 puncte în urma Mediaşului.

UTA: Miron – Manea, Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă (Hlistei), Chindriș, Tănase, Copil – Man (Rus), Curtuiuș (Roman).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite