Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă reprezentație a spectacolului Bull  este programată în acest weekend la teatrul arădean

O nouă reprezentație a spectacolului Bull  este programată  în acest weekend la teatrul arădean
Comentează 0

În acest weekend, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici”,  Arad invită publicul arădean la o nouă reprezentație a spectacolului Bull  de Mike Bartlett, în traducerea lui Andrei Marinescu.  Regia spectacolului poartă semnătura tânărului regizor Bobi Pricop iar scenografia este realizată de Velica Panduru.

Bull (  Taurul)  a avut loc în premieră pe țară  pe scena  Teatrului  Clasic ,,Ioan Slavici” Arad,  teatrul arădean fiind  prima instituție profesionistă din România care a pus în  scenă un spectacol după piesa scrisă de Mike Bartlett, unul dintre cei mai talentați dramaturgi ai generației sale. Spectacolul a avut o dublă premieră, prima reprezentație având loc în data de 9 aprilie iar cea de-a doua în data de 10 aprilie 2016.

Tema acestui spectacolul  este  una de mare actualitate și prezintă povestea unei companii care trebuie să-și reducă numărul angajaților. Timp de o oră, cu ușile închise, un angajat al acestei companii  trăiește un adevărat coșmar fiind  hărțuit de doi dintre colegii lui. Lupta este una pierdută dinainte de a începe, pentru că verdictul este deja  cunoscut de ceilalți doi.

Din distribuția spectacolului Bull fac parte actorii:   Ovidiu Ghiniță (Carter), Alex Mărgineanu (Thomas), Carmen Vlaga-Bogdan (Isobel), Andrei Elek (Tony). Această nouă reprezentație este programată pentru  duminică, 11 decembrie, la sala studio, de la ora 19,00.

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrală sau online, accesând  platforma www. biletmaster.ro.

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite