Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O lecție memorabilă. Tânăra fără un picior care își trăiește viața din plin

Viața Paolei Antonini, un fotomodel brazilian, s-a schimbat total în urmă cu mai puțin de doi ani, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Paola a fost grav rănită după ce o mașină a dat peste ea. În urma accidentului și-a pierdut tot piciorul stâng: membrul i-a fost amputat de la șold.

O lecție memorabilă. Tânăra fără un picior care își trăiește viața din plin
Comentează 0

Accidentul a avut loc pe 27 decembrie 2014, pe când Paola avea numai 20 de ani, și se pregătea să plece alături de prietenul ei la Buzios, pe coasta braziliană. Însă în momentul în care își punea bagajele în mașină, a fost lovită de un alt vehicul care era condus cu viteză foarte mare de un tânăr.

În ciuda accidentului, tânăra a continuat să ducă o viață frumoasă, plină de bucurie și de prieteni, și să îi ajute la rândul său pe alți oameni care trec prin momente dificile.

În ultimul an, Paola a fost o sursă de inspirație pentru sute de mii de oameni care o urmăresc zilnic pe rețelele de socializare.

Fotografiile publicate de Paola pe contul său de Instagram o surprind la sală, în timp ce face echitație, înoată, iese în oraș alături de prietenii săi sau vizitează obiective turistice. Mai mult, tânăra a urmat și cursuri de dans și a zburat cu parapanta – lucruri pe care nu le făcuse niciodată înainte de accident.

În plus, ea discută cu persoanele cu dizabilități și le ajută să aibă încredere în ele și să nu cedeze în fața greutăților.

Paola nu și-a ascuns niciodată proteza pe care o poartă sau cicatricele de pe piciorul drept. În aproape toate fotografiile publicate pe rețelele de socializare ea poartă fuste scurte sau pantaloni scurți, exact ca înainte de accident.

Paola Antonini continuă să apară în sesiuni foto de modă, scrie pe blog și publică filmulețe cu ea pe canalul său de YouTube.

La un an de la accident, în decembrie 2015, fotomodelul a publicat pe canalul său de YouTube un videoclip în care povestește cum i s-a schimbat viața după accident, prin ce experiențe noi a trecut și cum a învățat să își accepte corpul cu seninătate, continuând să zâmbească în fața provocărilor vieții.

paola-antonini

paola-antonini-00

paola-antonini-01

paola-antonini-02

paola-antonini-03

paola-antonini-04

paola-antonini-05

paola-antonini-06

paola-antonini-07

paola-antonini-08

paola-antonini-09

paola-antonini-10

paola-antonini-11

paola-antonini-12

paola-antonini-13

paola-antonini-14

paola-antonini-15

Paola Antonini. Foto: Instagram

Sursa greatnews.ro


Scrie un comentariu

trimite